Miting la ICCJ PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 23:34
Share

 

 

http://misatv.ro/stiri/proces-23-ianuarie-2013/

 

Astăzi 23 ianuarie 2013, a avut loc un nou termen în procesul lui Gregorian Bivolaru la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cu această ocazie asociația MISA a organizat un miting de protest în fața instituției de pe strada Batistei între orele  8.45 - 13.00.

Prin acest protest participanții la miting au dorit să aducă la cunoștință opiniei publice modul abuziv în care se desfășoară procesul lui Gregorian Bivolaru.

 

Prin intermediul acestui proces, România revine, istoric vorbind, într-o perioadă  ciudată când teroarea stalinistă era în floare.

Această farsă judiciară pe care judecătorul Ionuț Matei o patronează, prefăcându-se că judecă de zor, ne oferă imaginea sumbră, a unui proces realizat la ordin și a unei justiții ce se manifestă mai degrabă în culise decât în sala de judecată.

Noi știm însă că mai devreme sau mai târziu, adevărul triumfă. El este mereu același, indiferent de momentul temporal în care îl privim și indiferent de locul din care îl privim.

Trăim într-o țară în care să fii homosexual este o virtute și te bucuri de o deplină libertate, dar să fii yoghin este ceva care te expune chiar la un proces ce este realizat pe baza comenzilor politice. RUȘINE !!!

Nedreptăţile continuă împotriva noastră şi împotriva celui care, în ciuda tuturor interdicţiilor şi torturilor la care a fost supus, promovează valorile spirituale autentice.

Reamintesc că în 21.10.2005, Curtea Supremă din Suedia a afirmat că Gregorian Bivolaru nu poate beneficia de un proces corect în ţara noastră riscând să fie supus în continuare unor persecuţii foarte grave, din cauza convingerilor sale religioase.