Articole
Regula – Din țânțar facem armăsar ! PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Octombrie 2013 14:06
Share

 

Părere personală                                                   fotografie luată de pe net

Am afirmat de mai multe ori, am scris și pe site-ul MISA TV – regulile sunt necesare, își au rolul lor într-un sistem și de obicei ele s-au născut datorită dezordinii și a lipsei de bun simț.

În ceea ce priveste cazul MISA, orice regulă se modifică și a devenit deja o modă să dai în yoghini pe orice cale, să faci din țânțar un armăsar, căci așa-i omul ipocrit, iubitor de bârfă, nu mai ține cont de realitate.

Degeaba explici, explicațiile par să te adâncească și mai mult în negura perversă a unor prejudecăți stupide, întreținute prin bârfă de profesioniști, sau a unor presupuse adevăruri ce nu țin cont decât de propriul nostru ego exacerbat și turat la maxim din dorința perversă de a arăta că noi avem dreptate dincolo de realitatea evidentă.

Citeşte mai mult...
 
Rapcea trompeta pseudoyoghinului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 20:36
Share

 

 

 

Părere personală vis a vis de scrisoriada declanșată de Mihai Rapcea

 

De ceva vreme asistăm la o scrisoriadă ce aparent dorește să facă lumină în comunitatea yoghină. Ipocrizia lui Rapcea în ceea ce privește adevărul despre MISA sau Gregorian Bivolaru nu are sens să o mai comentăm în condițiile în care se știe clar că de fapt poziția lui Mihai Rapcea este una contra lui Gregorian Bivolaru și nicidecum pentru aflarea adevărului.

Mihai Rapcea este martor în cadrul procesului ce se desfășoară la Cluj și este de fapt un martor care a cosimțit să colaboreze cu procurorii care au creat o adevărată socionovelă yoghinească.

Citeşte mai mult...
 
Mesaj important referitor la ceea ce este posibil să se petreacă pe planeta Pământ în următoarele luni PDF Imprimare Email
Vineri, 30 August 2013 15:19
Share

 

 

Profesorul yoga Gregorian Bivolaru a transmis participanților la Tabăra spirituală yoghină de vacanță – Costinești 2013 un important mesaj referitor la anumite evenimente catastrofale ce este posibil să se producă în următoarele luni. Va oferim în continuare transcrierea acestui mesaj.

 

Dragii mei,

 

Considerăm că este stringent necesar să vă aducem la cunoștință anumite informații recente extrem de semnificative.

 

Actualmente, Soarele trece prin o serie de schimbări acute majore, ce se vor resimți și pe Terra.

În urmă cu câteva săptămâni, o furtună solară electromagnetică de proporţii a trecut razant pe lângă planeta noastră, omenirea fiind la un pas de un dezastru major. Experți în amenințări de tip puls electromagnetic (EMP) au informat că furtuna solară a intersectat orbita Pământului cu doar aproximativ două săptămâni înainte ca acesta să ajungă în acel punct. Henry Cooper, președintele organizației de apărare antirachetă High Frontier, cel care în timpul administrației Reagan a condus negocierile cu Uniunea Sovietică cu privire la armele strategice, a declarat, referitor la acest eveniment, că „Omenirea a fost foarte aproape de o catastrofă de tip EMP”.

 

Citeşte mai mult...
 
ANUNŢ IMPORTANT DIN PARTEA CONDUCERII MISA PDF Imprimare Email
Vineri, 30 August 2013 15:16
Share

 

 

Conducerea MISA anunţă pe aceasta cale că a luat deja act de existenta unei scrisori calomnioase, plină de insinuări abjecte, anonime ce a fost postată pe site-ul său personal de către fostul cursant Mihai Rapcea. Acţiunile sale pline de ură, veninoase şi defăimătoare la adresa acestei Școli de yoga sunt de altfel notorii şi ele reflectă dorinţa sa furibundă de răzbunare pentru că a fost eliminat de la cursurile acestei şcoli datorită abaterilor grave pe care le-a săvârşit. Cu toate că această aşa-zisă scrisoare colectivă ce este anonimă nu ar trebui să fie – câtuşi de puţin – luată în considerare de conducerea MISA, anunţăm pe aceasta cale că în mod excepţional ea va face totuşi obiectul unor întâlniri şi discuţii colective (cu toţi membrii care locuiesc în aşezămintele spirituale ale Școlii MISA), iar toate aceste dezbateri vor începe şi apoi se vor realiza în mai multe etape, după data de 20 septembrie 2013.

 

Citeşte mai mult...
 
România versus Suedia PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Iunie 2013 19:31
Share

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată.

Decizie dură, nedreaptă, ciudată aș putea afirma fără să greșesc, dar efectiv în acest moment reflectă realitatea românească.

Ce este straniu în această poveste?
Citeşte mai mult...
 
Orbul găinilor și linșajul mediatic PDF Imprimare Email
Joi, 30 Mai 2013 15:28
Share

În cadrul mass mediei, atunci când este vorba despre Gregorian Bivolaru, yoga sau MISA se produce fenomenul orbul găinilor.

Conform dicționarului explicativ al limbii române, orbul găinilor, popular vorbind, este numele unei boli de ochi care se manifestă prin imposibilitatea de a vedea după apusul soarelui.

Totuși se pare că în cazul lui Gregorian Bivolaru, această boală este acutizată, permanentizată, ea manifestându-se pe tot parcursul zilei, de foarte mulți ani de zile.

În ciuda faptului că mii de oameni practică yoga ei întâlnindu-se anual în taberele internaționale și chiar dacă celebra spirală este cunoscută acum de către oricine, totuși acest fenomen de orbire rămâne evident.

Se pare că în media nimănui nu-i pasă de miile de oameni fericiți care practică yoga. Media nu dorește să vadă aceasta în ciuda evidențelor mai mult decât clare dacă vom ține cont de știrile pe care tot media ni le furnizează atunci când ne anunță că mii de oameni au format o spirală.

Citeşte mai mult...
 
Scrisoare pentru Adrian Năstase PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Februarie 2013 22:45
Share

 

În data de 1 Februarie 2013, fostul premier Adrian Năstase scria pe blogul personal un articol intitulat ”Prejudiciul ISC? Să fim serioși…”.

Am fost uimit să constat că Adrian Năstase înfiera justiția din România și ne atenționează prin intermediul acestui articol despre amestecul politicului în justiție.

Primul impuls a fost să-l tratez ca pe un infractor. În fond și la urma urmei acest fapt este stabilit deocamdată de o instanță.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 4